PDA

View Full Version : tool convert từ VC++-> Qt



nthung
21-05-2010, 11:09 AM
anh em có ai biết có tool nào để convert từ 1 VC++ project sang Qt Project không?
mình search mãi mà không được.
thanks

Xcross87
21-05-2010, 11:35 AM
anh em có ai biết có tool nào để convert từ 1 VC++ project sang Qt Project không?
mình search mãi mà không được.
thanks



i think this is a misunderstanding
really. If you have a Qt project
generated with the Add-in, then you
can change this project into a qmake
generated Qt project - and vice versa;
If you have a .vcproj that has been
generated by doing qmake -tp vc, then
you can convert this to a Qt Add-in project.
There is no functionality to convert a
regular win32 project into a Qt enabled project, so the suggestion
created is still valid, see:
http://bugreports.qt.nokia.com/browse/QTBUG-8174
I can see from the history of this
report that it has been closed and
re-opened again, so I assume there was
a misunderstanding regarding what you
were looking for in the first place.
If you create a .pro for you project
using qmake, then you should be able
to create a .vcproj file using 'qmake -tp vc' on that .pro file.
The qmake manual is available here:
http://doc.trolltech.com/4.6/qmake-manual.html
I hope this helps.
Regards,
--
Support Engineer, Qt Development Frameworks, Nokia

AlexF
21-05-2010, 04:40 PM
sac.co j dau.vao menu qt.chon make .pro

Xcross87
21-05-2010, 04:42 PM
sac.co j dau.vao menu qt.chon make .pro

Qt4 bản commercial mới có, bản free không có convert đâu

chuong01
21-05-2010, 04:44 PM
QT là cái gì vậy? :D

AlexF
21-05-2010, 07:55 PM
Qt4 bản commercial mới có, bản free không có convert đâu

add in nào của QT cũng chuyển được mà Xcross ;)

nthung
22-05-2010, 09:49 AM
cụ thể hơn được không bạn ơi, bây giờ tôi có 1 project bằng VC++ muốn chuyển sang Qt project cơ mà
thanks

Xcross87
22-05-2010, 09:52 AM
cụ thể hơn được không bạn ơi, bây giờ tôi có 1 project bằng VC++ muốn chuyển sang Qt project cơ mà
thanks
xem trong Project Properties có cái Qt Enable không? nếu có thì convert được, nếu không có thì không biết.

AlexF
22-05-2010, 09:53 AM
nếu code có lẫn MFC hoặc win32API thì không có tool chuyển đâu
còn nếu code dùng VS làm IDE và sử dụng QTlib thì chuyển được